Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Mededelingen

Advertenties automatisch herplaatst, indien niet verkocht

Goed nieuws, want deze functionaliteit in 321deal.nl bespaart u tijd! Zeker als u veel advertenties plaatst. Als een artikel onverhoopt niet wordt verkocht, wordt het vanzelf opnieuw geplaatst. Hiervoor hoeft u niets te doen. meer »


Uw advertentie direct doorplaatsen op Facebook of Twitter

Om meer (potentiële) kopers te bereiken, is het mogelijk uw advertentie automatisch op o.a. Facebook en Twitter door te plaatsen. meer »


Verder verbeterde veiligheid voor koper en verkoper!

Verder verbeterde veiligheid voor koper en verkoper! Het management van 321deal.nl heeft een nieuwe functionaliteit ingebouwd die eventuele malafide gebruikers verder zal ontmoedigen. Wij houden ons het recht voor om gebruikers met oneerlijke intenties te blokkeren, niet alleen op e-mailadres, maar ook op IP adres. Dat betekent dat diegene zich niet meer (ook niet met een ander e-mailadres of andere identiteit) kan registreren. meer »


Is de website wel veilig?

Is de website wel veilig? Wij hebben erg veel geinvesteerd in de veiligheid van de website zelf. De techniek is bij 321deal.nl zo ingeregeld dat alle relevante informatie wordt versleuteld, zodat eventuele kwaadwilligen niets kunnen met informatie die mogelijk betrekking heeft op uw privacy. Dat geldt voor de registratiegegevens, voor inloggegevens, betalingsgegevens en voor de advertenties zelf. meer »


Bedrijfsabonnement

Bedrijven die veel advertenties plaatsen hoeven niet elke keer opnieuw (indien van toepassing) een advertentietarief te voldoen. meer »


Verlengen, Omhoog bellen of Opnieuw plaatsen

Als het artikel na verloop van tijd nog niet is verkocht, was wellicht uw minimumprijs hoger dan de bieders bereid zijn te betalen. U kunt gedurende de looptijd de prijs aanpassen. meer »


Vandaag, direct verkopen? Dat kan!

Vandaag, direct verkopen? Dat kan! Als u besluit dat u uw product toch direct wilt verkopen, dan kunt u uw advertentie met een druk op de knop naar de Laatste Dag deals verplaatsen. Hij komt dan in de zogenaamde koopjeshoek met de laagst mogelijke prijs. De dan geldende (waarschijnlijk al gedaalde) advertentieprijs wordt dan gewijzigd naar uw vooraf aangegeven minimumprijs. meer »


Categorie Erotiek / 18+

Categorie Erotiek / 18+   In deze rubriek worden erotisch getinte artikelen aangeboden en verhandeld. Niet iedereen is daarvan gecharmeerd en wij willen u dan ook zelf laten kiezen of u er mee in aanraking wilt komen.   Bij "Mijn gegevens" kunt u aanvinken of deze categorie voor u zichtbaar moet zijn.  Als u ‘nee’ aanvinkt kunnen in de categorie Erotiek / 18+ geen artikelen worden gezocht. meer »


Bij de advertentie staat Its a deal. Wat nu?

  De term  ‘Its a deal’ in een advertentie betekent dat iemand op de “DEAL”-knop heeft gedrukt, oftewel het artikel voor de op dat moment geldende prijs heeft gekocht. meer »