Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

HOE WERKT DEZE WEBSITE?

VERKOPER:

  1- de verkoper maakt een advertentie met een startprijs, en een minimum verkoopprijs;

  2- de verkoper bepaalt hoe lang hij de advertentie wil plaatsen;

  3- de startprijs van het artikel loopt daarna elke dag automatisch terug;

  4- het dalen van de prijs gaat in stappen, tot de minimumprijs is bereikt;

  5- hoe lager de minimumprijs, hoe zekerder een verkoop voordat de minimumprijs is bereikt!

KOPER:

  1- de koper ziet een advertentie met een interessant artikel, voor een bepaalde prijs;

  2- de prijs van het betreffende artikel zal een dag later zijn gedaald;

  3- de koper zal moeten kiezen of hij het artikel direct koopt, of wacht op een lagere prijs;

  4- wachten op een lagere prijs geeft het risico dat een ander het artikel koopt;

  5- kopen wordt dus een beetje gokken, en is nog nooit zó spannend geweest!

 

NIET DE VERKOPER, MAAR DE MARKT BEPAALT DE VERKOOPPRIJS!

Verdere informatie
 

www.321.deal.nl is een nieuwe vorm van online kopen en verkopen, spannend en met bijna gegarandeerd succes. 321deal.nl brengt kopers en verkopers bij elkaar, maar vanuit een andere insteek.

De praktijk leert dat verkopers hun verwachte opbrengst nogal eens te hoog inschatten. Ze hanteren een prijs die soms weinig realistisch is, met als gevolg dat veel producten op gewone verkoopsites onverkocht blijven.

321deal.nl draait het principe om en laat in feite de markt de prijs bepalen. Met als credo: Alles kan worden verkocht, als de prijs maar marktconform is. Dit betekent dat in principe elk product kan worden verkocht, mits de verkoper een prijs vraagt die een koper bereid is te betalen. Bij 321deal.nl bepaalt dus niet de verkoper  de uiteindelijke prijs, maar de markt. Bij dit principe kan theoretisch elk product worden verkocht, want elk product heeft een bepaalde waarde.

Hoe werkt 321deal.nl in praktijk?

De verkoper bepaalt een startprijs (het bedrag waarvoor een product in een advertentie bij plaatsing wordt aangeboden) en een minimumprijs (het bedrag dat de verkoper in ieder geval voor een product wil ontvangen). De advertentie wordt naar keuze van de verkoper geplaatst. Het startbedrag wordt in de advertentie genoemd, het minimumbedrag blijft onzichtbaar voor kopers. Geïnteresseerden kunnen de advertentie lezen en zien daarbij informatie over het product en de (op dat moment geldende) prijs. De koper kan op elk moment een deal sluiten, maar zal dat pas doen als de prijs in overeenstemming is met wat hij bereid is te betalen. Of eerder, als hij verwacht dat een ander voor een hogere prijs wil kopen.

De startprijs zal na de dag van plaatsing, stapsgewijs, elke dag iets dalen, tot na de gekozen periode het minimumbedrag is bereikt. Hoe lager het minimumbedrag, hoe groter de kans dat het product tussentijds wordt verkocht. Bij een minimumprijs van 1 euro zal het product zeker worden verkocht (zo niet, dan heeft het product voor niemand kennelijk enige waarde). In de praktijk zullen geïnteresseerden natuurlijk eerder de “DEAL!” knop indrukken omdat zij het product bij een bepaalde prijs niet aan zich voorbij willen laten gaan.

Nuttige informatie voor de verkoper

Als uw minimumprijs hoger is dan de markt bereid is te betalen zal het product mogelijk niet worden verkocht. Dit is voor u een signaal dat de verwachte verkoopprijs te hoog was. U heeft in ieder geval de mogelijkheid om tussentijds uw start- en minimumprijs tot 2x toe aan te passen. Na de looptijd van de deal kunt u de deal alleen nog opnieuw plaatsen met eventueel een lagere start- en minimumprijs om de kans op verkoop te vergroten.

Nuttige informatie voor de koper

Kopen was nog nooit zo spannend! Een product kan zo maar uw neus voorbij gaan, als een ander bereid is een hogere prijs te betalen en eerder de deal sluit. Uw timing is dus relevant en heeft wat weg van gokken: koopt u nú het gewenste product, of wacht u? Wachten kan de aankoopprijs verlagen, maar heeft het risico dat u het product helemaal niet kunt kopen, omdat een ander u net voor is.

Advertenties tussentijds wijzigen?

U heeft de mogelijkheid om gedurende de looptijd van de deal  uw advertentie aan te passen, zonder dat de nog resterende tijd van de plaatsing wijzigt. U kunt de start- en minimumprijs maximaal 2x wijzigen. Tekst en foto’s kunnen te allen tijde aangepast worden. Voor deze mogelijkheid hoeft u niet extra te betalen.

Om uw deal aan te passen, dient u in te loggen. Klik vervolgens op “mijn deals”. U komt dan in het scherm waar al uw deals staan. Onder opties klikt u op het icoontje “bewerken” en dan kunt u uw deal aanpassen.

Kosten voor het plaatsen van advertenties

Veel advertenties zijn gratis te plaatsen. Voor sommige advertenties vragen we een tegemoetkoming in de kosten, afhankelijk van het soort product en/of de verwachte verkoopprijs. Dit wordt tijdig aangegeven bij het aanmaken van een advertentie. In dat geval dient u de advertentiekosten via Paypal of Ideal, de meest veilige betaalmethoden, te voldoen.

Deal gesloten?

321deal.nl brengt koper en verkoper bij elkaar. Wij zijn intermediair, maar geen partij. Nadat een deal is gesloten sturen wij koper en verkoper elkaars gegevens toe, zodat zij zelfstandig de transactie kunnen afhandelen op de vooraf, bij het plaatsen van de advertentie, aangegeven wijze. 321deal.nl is niet verder betrokken bij deze afhandeling.

Misbruik

Deelnemers die niet te goeder trouw zijn, onjuiste gegevens verstrekken, waarover meerdere klachten worden geuit of anderszins niet voldoen aan de criteria door ons gesteld in de algemene voorwaarden, worden door ons op permanente basis uitgesloten van verdere deelneming.

Veel plezier!

321deal.nl biedt een nieuwe en zeer boeiende manier van kopen en verkopen. De verkoper weet van te voren niet hoeveel het verkochte product gaat opbrengen, en de koper moet beslissen of een product nú gekocht wordt, of dat nog even gewacht wordt op een lagere prijs. Met het risico dat iemand anders het product wegkaapt. Kopen vraagt sterkte zenuwen en was nog nooit zo spannend… Een slimme verkoper doet hier natuurlijk zijn voordeel mee…! Wij wensen u veel plezier en goede deals!

Om te kunnen kopen en verkopen bij 321deal.nl moet u ingelogd zijn. Om te kunnen inloggen moet u zich eerst hebben geregistreerd.

 

Team 321deal.nl