Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

FAQ 321deal.nl

1] Registreren & inloggen
 
 

Waarom moet ik inloggen?

U dient ingelogd te zijn om deals te kunnen plaatsen, om iets te kunnen kopen en om uw eigen account te beheren.

Ik ben mijn inlognaam vergeten wat nu!

Uw inlognaam is altijd uw e-mailadres waarmee u geregistreerd bent.

Indien dit niet werkt, stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Dit kan via de link – contact (onderaan de website).

Ik ben mijn wachtwoord vergeten wat nu!

U kunt via de link “wachtwoord vergeten?” een nieuw wachtwoord aanvragen. Volg de stappen en u ontvangt direct een nieuw wachtwoord van 321deal.nl

Kan ik mijn wachtwoord zelf wijzigen?

Wanneer u ingelogd bent, kunt u onder “mijn gegevens” op de button “wachtwoord wijzigen” klikken om een nieuw wachtwoord in te voeren.

 

 

2] Mijn gegevens
 
 

Hoe kan ik mijn profiel / account beheren?

Voor het aanpassen van uw gegevens of door u geplaatste deals, dient u in te loggen op 321deal.nl.

Daarna gaat u naar “Mijn gegevens” boven de blauwe balk. Daar kunt u wijzigingen doorvoeren in uw profiel, maar ook het Wachtwoord veranderen, of aangeven of u al dan niet advertenties wilt zien uit de categorie Erotiek / 18+.

3] Mijn deals
 
 

Waar kan ik mijn deals vinden?

U vindt uw deals wanneer u ingelogd bent in het menu onder "Mijn overzicht".

Waar kan ik mijn deals beheren?

Om uw deals te kunnen wijzigen of te kunnen verwijderen dient u ingelogd te zijn.

Status (gereserveerd) van de deal veranderen?

U dient hiervoor ingelogd te zijn. Ga naar “Mijn overzicht” hier worden de deals die gereserveerd zijn in het rood aangegeven. Klik op de gereserveerde deal en bevestig dit met ok. Hiermee is de status van “gereserveerd” ongedaan gemaakt en staat uw artikel weer te koop.

Hoe kan ik een deal verwijderen?

U dient hiervoor ingelogd te zijn. Klik bij de betreffende deal op het icoontje “verwijderen” en sla de deal weer op. Hiermee wordt uw deal verwijderd. Let wel: Indien van toepassing worden bij herplaatsing wel weer plaatsingskosten in rekening gebracht.

Aanpassen tekst of prijzen van een deal?

U heeft de mogelijkheid om gedurende de looptijd van de deal (max. 28 dagen) uw deal aan te passen, zonder dat de looptijd van de deal wijzigt. U kunt de start- en minimumprijs maximaal 2x wijzigen. Tekst en foto’s kunnen te allen tijde aangepast worden. Wij bieden u deze mogelijkheid gratis aan, dus u hoeft hier niet extra voor te betalen.

Om uw deal aan te passen, dient u in te loggen. Klik vervolgens op “mijn overzicht”. U komt dan in het scherm waar al uw deals staan. Onder opties klikt u op het icoontje “bewerken” en dan kunt u uw deal aanpassen.

Advertentie opnieuw plaatsen of verlengen

Als het artikel na verloop van tijd nog niet is verkocht, was wellicht uw minimumprijs hoger dan de kopers bereid zijn te betalen. U kunt na enige tijd de advertentie opnieuw plaatsen. Indien van toepassing worden hiervoor de bijbehorende plaatsingskosten in rekening gebracht.

Verlengen

Drie dagen voordat uw advertentie afloopt ontvangt u eenmaal automatisch een e-mail. U wordt daarmee herinnerd dat uw advertentie over drie dagen afloopt. In de mail staat een link waarmee u de advertentie eenmalig, direct kunt verlengen. Het verlengen kost E 1,30. Het is dan overigens verstandig te overwegen de minimumprijs aan te passen. Dat kan makkelijk via het symbooltje van ‘bewerken’, op de pagina "mijn overzicht". Door het aanpassen van de start en of minimumprijs wordt de mogelijkheid van verander met 1 in mindering gebracht.

Eerste verleng link niet gebruikt

Als u de eerste verleng link niet gebruikt, ontvangt u automatisch eenmaal een herinnering in de mail op het moment dat uw advertentie in de laatste dag deals wordt geplaatst. U wordt daarmee herinnerd dat uw advertentie de volgende dag afloopt. In de mail staat weer een verleng link waarmee u de advertentie eenmalig direct kunt verlengen. Het verlengen kost E 1,30. Het is dan overigens verstandig te overwegen de minimumprijs aan te passen. Dat kan makkelijk via het symbooltje van ‘bewerken’, op de pagina "mijn overzicht". Door het aanpassen van de start en of minimumprijs wordt de mogelijkheid van verander met 1 in mindering gebracht.

Omhoog plaatsen

Het is mogelijk om uw advertentie te alle tijde omhoog te plaatsen. Daarvoor gaat u naar “Mijn overzicht”. Bij de betreffende advertentie klikt u op ‘omhoog plaatsen’, en volgt u de instructies op het scherm. Hierna is uw advertentie omhoog geplaatst in de desbetreffende categorie. Het omhoog plaatsen kost E 1,30.

Laten verlopen

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de advertentie te laten verlopen. De advertentie blijft dan nog twee dagen in onze database staan, voor dat deze wordt verwijderd uit onze database. In deze twee dagen kunt u nog altijd de verleng link gebruiken om uw advertentie te verlengen. Op elk willekeurig moment kunt u opnieuw adverteren, maar dan moet de advertentie wel opnieuw samengesteld worden. Ook bent u dan, indien van toepassing, opnieuw het advertentietarief verschuldigd.

Een deal opnieuw plaatsen

Wanneer de looptijd van uw deal voorbij is en uw artikel is niet verkocht, kunt u de deal opnieuw plaatsen. Indien van toepassing worden hiervoor de bijbehorende plaatsingskosten in rekening gebracht. Om uw deal opnieuw te plaatsen, dient u in te loggen. Klik vervolgens op “Deals plaatsen”. Wij adviseren u om de startprijs en de minimumprijs wellicht naar beneden aan te passen, om de kans op verkoop te vergroten.

4] Algemene Vragen
 
 

Ik kan de “dealknop” niet gebruiken

Om een deal te kunnen sluiten, dient u in te loggen op 321deal.nl

Indien u nog geen account heeft, kunt u zich registreren via de website, of klik hier.

Technische problemen

Voor technische problemen in relatie met de website van 321deal.nl kunt u een melding maken via het contactformulier. Dit kan via – contact (onderaan de website).

5] Klachten
 
 

Meldingen / veilig handelen

Wanneer u onrechtmatigheden constateert op de website van 321deal.nl of u heeft het vermoeden dat dit zo is, dan kunt u met ons in contact treden via het contactformulier. Wij zullen dan in contact treden met degene die de deal heeft  geplaatst om een aantal zaken te verifiëren. Uiteraard gebeurt dit geheel vertrouwelijk en worden uw gegevens nooit door 321deal.nl beschikbaar gesteld aan degene die de deal heeft geplaatst.

De verkoper heeft artikel niet opgestuurd (malafide verkopers)..en nu?

321deal.nl  is conform de algemene voorwaarden niet verantwoordelijk voor de daadwerkelijke transacties tussen kopers en verkopers. Wij hechten echter wel erg veel waarde aan “veilig handelen”en willen dit soort zaken zoveel mogelijk voorkomen. Indien blijkt dat verkopende partij inderdaad malafide praktijken erop nahoudt, zal 321deal.nl de betreffende verkopende partij geen toegang meer verlenen tot 321deal.nl (voor zover mogelijk).

U kunt  met ons in contact treden via het contactformulier. Wij garanderen geen herstel van de situatie, maar wij zullen er wel alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen.

De koper reageert niet meer om de deal af te ronden

321deal.nl  is conform de algemene voorwaarden niet verantwoordelijk voor de daadwerkelijke transacties tussen kopers en verkopers. Wij hechten echter wel erg veel waarde aan “veilig handelen”en willen dit soort zaken zoveel mogelijk voorkomen. Indien blijkt dat kopende partij inderdaad praktijken erop nahoudt die niet in lijn zijn met het gedachtegoed van 321deal.nl , zal 321deal.nl de betreffende kopende partij geen toegang meer verlenen tot 321deal.nl (voor zover mogelijk).

U kunt  met ons in contact treden via het contactformulier. Wij garanderen geen herstel van de situatie, maar wij zullen er wel alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen.