Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

 

Over de Nederlandse website www.321deal.nl

www.321deal.nl is een verkoop-website met een nieuwe en unieke manier van online kopen en verkopen!

321deal.nl is een initiatief van drie heren uit Velp en Lathum (Gelderland), die ontevreden geluiden beluisterden over de huidige websites die een virtuele plek aanbieden om (overtollige) producten te verkopen. De professionele handel neemt tegenwoordig de belangrijkste plaats in, en daardoor komen particuliere aanbieders met minder financiële mogelijkheden op het tweede plan. Jammer!  

Wij, Maurice, Robert en Wouter, zagen een kans om het anders te doen, gingen aan de slag en het resultaat is deze website, 321deal.nl. Wij stellen het zeer op prijs om van u te vernemen hoe u de website ervaart. Tips of ideeën voor verbetering? Meer dan welkom!

Verkopers die ontevreden zijn over de geringe belangstelling voor hun producten, of die na lang adverteren hun product nog steeds niet kwijt zijn: 321deal.nl geeft de oplossing.

Kopers die het lastig vinden om te onderhandelen of geadverteerde prijzen buitenproportioneel vinden: 321deal.nl helpt!

Onze oplossing? Bij 321deal.nl komen vraag en aanbod pas echt bij elkaar. Hier bepaalt niet de verkoper de prijs, maar de markt. De door de verkoper gehanteerde verkoopprijs daalt elke dag automatisch met een vast bedrag. De daling hangt af van de minimumprijs die de verkoper wenst te ontvangen en de gekozen tijdsduur van de advertentie.

Kopers bepalen zelf de prijs die ze willen betalen, maar… er kunnen kapers op de kust zijn, dus misschien moet u ook niet te lang wachten. Dus: nog een dagje wachten op een lagere prijs? Of toch maar toehappen? U moet inschatten of er een risico is dat een ander het artikel voor deze prijs weg kaapt… 

Kopen en verkopen wordt ook een beetje gokken en dat maakt het spannend…

Onderin de pagina ziet u in de blauwe balk de button “Contact”. Daar kunt u uw vragen, opmerkingen en ideeën over de opzet en inhoud van deze website kwijt. Wij zien ze graag tegemoet!

Wilt u contact met Team 321deal.nl over andere aangelegenheden, als adverteren, samenwerking of zakelijke contacten, gebruik dan het mailadres: info@321deal.nl

 

Team 321deal.nl